Het verschil
Onze gepatenteerde technologie met menselijke groeifactoren
Dr. Ahmed al-Qahtani staat bekend om zijn uitgebreide werk in medische toepassingen van groeifactoren voor de genezing van verwond weefsel en de creatie van kunstmatige huidtransplantaties. Zijn baanbrekende onderzoek heeft aangetoond hoe effectief het behoud van groeifactoren kan worden aangewend voor maximale  doordringing en effectiviteit.
Image

Voor

Image

7 Dagen

Image

14 Dagen

Image

21 Dagen

Met behulp van geavanceerde technologie van celsortering heeft AQ Skin Solutions farmaceutische kwaliteitsserums ontwikkeld met formules van gescreende, continue cellijnen van fibroblasten die blijven overleven. Deze formules zijn beschermd door onze 4 patenten in de Verenigde Staten, Europa, Japan en Korea. Onze cosmeceutische serums bevatten geconditioneerde bestanddelen waarvan bekend is dat ze de hoogste kwaliteit aan groeifactoren vasthouden die het vernieuwingsproces versnellen.
Het meest effectieve serum van AQ is de beste aanvulling op conventionele verjongingstherapieën, zoals lasers, Tixel® of microneedling, om zonneschade, acne, littekens en het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Onbevoegde internetverkopers

AQ Skin Solutions kan de kwaliteit of de echtheid van producten niet garanderen die zijn gekocht bij onbevoegde internetverkopers zoals Amazon, Ebay, Cart Crush, Zabiva, Chosen Meds, Walmart, Esbelle Beauty, e.a. De enige manier om ervoor te zorgen dat uw producten echt zijn, is om ze bij erkende professionals te kopen

M.P.T. International nv

Gouverneur Verwilghensingel 8/H1

B-3500 Hasselt

+32 (0)11 28 42 46

info@mpt.be