Over AQ Skin Solutions
HET VERSCHIL TUSSEN GEWONE SERUMS EN ONZE SERUMS MET GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE VAN MENSELIJKE GROEIFACTOREN

Dr. Ahmed al-Qahtani staat bekend om zijn uitgebreide werk in medische toepassingen van groeifactoren voor de genezing van verwond weefsel en de creatie van kunstmatige huidtransplantaties. Zijn baanbrekend onderzoek heeft aangetoond hoe effectief het behoud van groeifactoren kan worden gemaximaliseerd voor een maximale doordringing en effectiviteit.

Met behulp van geavanceerde technologie van celsortering heeft AQ Skin Solutions farmaceutische kwaliteitsserums ontwikkeld met formules van gescreende, continue cellijnen van fibroblasten die blijven overleven. Deze formules zijn beschermd door onze 4 patenten in de Verenigde Staten, Europa, Japan en Korea. 

Onze cosmeceutische serums bevatten geconditioneerde bestanddelen waarvan bekend is dat ze de hoogste kwaliteit aan groeifactoren vasthouden die het vernieuwingsproces versnellen.

De serums van AQ zijn geschikt voor dagelijks gebruik en tevens de beste aanvulling op verjongingstherapieën na een behandeling met laser, Tixel® of microneedling, om zonneschade, acne, littekens en het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. 

'Where Science Meets Skin Care'
AQ Skin Solutions werd opgericht in 2008 door Dr. Ahmed Al-Qahtani, immunoloog en uitvinder, die de meest innovatieve en effectieve benadering ontwikkelde om anti-inflammatoire cytokinen, interleukinen en groeifactoren te gebruiken om de genezing te bevorderen. 

Ons medisch onderzoek heeft aangetoond dat, wanneer de formule correct is, de gepatenteerde technologie van menselijke groeifactoren het potentieel biedt om het cel verouderingsproces om te keren, littekens te vervagen en het natuurlijke herstelproces van het lichaam te stimuleren met betrekking tot huid, haarzakjes, vaginale wanden en de aanmaak van lichaamseigen testosteron.

Door authentiek onderzoek te combineren met geavanceerde klinische ervaring maakt AQ gebruik van een gepatenteerd mengsel van de juiste combinatie en concentratie van toepasbare menselijke groeifactoren in groeifactor-geïnduceerde therapie (GFIT).

Met behulp van menselijke groeifactoren van de hoogste kwaliteit ter wereld heeft AQ grenzen verlegd in de aanpak van huidverjonging door het vermogen van het lichaam om zichzelf te verdedigen na operaties, brandwonden, wonden en blootstelling aan uv-straling
M.P.T. International nv

Gouverneur Verwilghensingel 8/H1

B-3500 Hasselt

+32 (0)11 28 42 46

info@mpt.be