Wie zijn wij
Mark Joris, de eigenaar van MPT International nv en Euroclinix®, specialiseert zich al meer dan 30 jaar in de verkoop van medische laserapparatuur en asl applicatiespecialist leidt hij ook geïnteresseerden op in de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van medische licht- en lasertechnologie, radiofrequentie en thermo-mechanische ablatie. De knowhow en de expertise die hij in al die jaren heeft opgebouwd, maken MPT International en Euroclinix® uniek in de Benelux.

Sinds 1985 was ik de pionier van het medisch lasergebruik in de verschillende specialismen, zoals neurochirurgie, gastro-enterologie, urologie, vaatchirurgie, gynaecologie, oogheelkunde, dermatologie en plastische chirurgie.

Tot vandaag leid ik nationaal en internationaal medici, verpleegkundigen en paramedici op in het gebruik van laser-, IPL-, radiofrequentie- en thermo-mechanische ablatieapparatuur. Zelf volg ik ook nog geregeld opleidingen in het buitenland want ik wil mijn kennis up-to-date houden.  Zo behaalde ik het diploma van 'Certified Laser & IPL Therapist' van de Amerikaanse NCLC (National Council on Laser Certification). Zo kan ik mijn knowhow delen met collega’s in de USA, Canada, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten (UAE).

Euroclinix® is tevens een trainings- en opleidingscentrum voor gebruikers van al die technieken. Wij verwelkomen geregeld nationaal en internationaal gewaardeerde plastisch chirurgen, dermatologen en esthetisch artsen om hen onze speerpunttechnieken aan te leren, zodat ze die zelf kunnen integreren in hun vakgebied.

We bevelen ons graag bij u aan.’
Image
M.P.T. International nv

Gouverneur Verwilghensingel 8/H1

B-3500 Hasselt

+32 (0)11 28 42 46

info@mpt.be